Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol obligat a guanyar l’equip del Terrassa

A tercera catalana és jugaran els derbis Riudebitlles-Moja, Martinenca-Molanta i La Munia-Mediona

El Vilafranca rep diumenge a les 12 del migdia al Terrassa. Els del Vallès Oriental han anat de menys a més. De fet solament han perdut dos partits, al camp del potent Hospitalet i a casa amb el Sant Andreu. Figuren en sisena posició amb 25 punts, el degà penedesenc és vuitè amb 24. Serà un partit complicat, però els vilafranquins es volen recuperar de la derrota al camp del Cerdanyola. En aquesta jornada també destaquen els tres derbis de tercera catalana. A les començar a les 12 del migdia Riudebitlles-Moja i Martinenca-Molanta i a 1/4 d’1 La Munia-Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: