Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vianant mor atropellat per un turisme a l’N-340 a Castellet i la Gornal

Per causes que encara es desconeixen, un cotxe ha envestit mortalment un vianant que anava pel voral de la carretera.

El Servei Català de Trànsit rebia l’avís del sinistre pocs minuts després d’un quart de set de la tarda d’aquest diumenge. L’accident tenia lloc al quilòmetre 1204,2 de l’N-340, entre l’Arboç i Santa Margarida i els Monjos, al terme municipal de Castellet i La Gornal.

Sis patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van treballar en l’accident, que va obligar a donar pas alternatiu en aquest punt de l’N-340 i va provocar fins a 2 quilòmetres de retenció en els dos sentits de la marxa.

La circulació es va normalitzar al voltant de dos quarts de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: