Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torres prepara la quarta jornada solidària Implica’t amb la Marató de TV3

La jornada tindrà lloc dissabte d’onze del matí a sis de la tarda al centre de visites de Pacs del Penedès.

Cellers Torres organitza Implica’t amb La Marató de TV3 des de fa quatre anys amb la voluntat de recollir recursos en el marc d’una jornada solidària, però també festiva i lúdica. Els professionals i voluntaris de Torres han pensat un programa ampli d’activitats adreçades a tota mena de públics.

Hi haurà activitats infantils, diverses propostes de tasts i maridatges i actuacions musicals i de dansa. La jornada quedarà inaugurada amb l’actuació dels Xicots de Vilafranca i els Falcons i una audició protagonitzada per l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca. També hi actuaran la Polifònica i l’Orquestra de Cambra del Penedès, l’associació gimnàstica Penedès i el grup Swing Vilafranca.

Des de Torres estan molt satisfets de l’experiència dels anteriors anys, sobretot per la implicació de tothom.

Les reserves per a les activitats es poden fer en línia a la pàgina web www.clubtorres.com.

Si no hi ha reserva prèvia feta també es pot consultar el mateix dia al mateix centre de visites quines són les activitats que compten amb places disponibles i apuntar-s’hi en aquell moment.
La jornada va recollir l’any passat més de 5.000 euros que la Fundació Miguel Torres va doblar, aportant a La Marató 10.000 euros. Enguany, la Marató de TV3 es dedica a les malalties infeccioses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: