Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit disposa de pla de protecció civil municipal

Torrelavit disposa de pla de protecció civil municipal

La Diputació ha lliurat a l’Ajuntament de Torrelavit el document de protecció civil municipal (DUPROCIM). S’hi recull tot de recomanacions per avaluar i prevenir riscos i casos d’emergència.

Es tracta del pla que estableix el marc orgànic i funcional pel municipi per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns, donar resposta adequada a les possibles situacions d’emergència així com garantir la integració d’aquestes actuacions amb el sistema de protecció civil general.
El document aborda la identificació i avaluació dels riscos, les accions i mesures necessàries per a la prevenció i control de riscos, així com les mesures de protecció i altres actuacions a adoptar en cas d’emergència. El document incorpora riscos especials com inundacions (INUNCAT), sismes (SISMICAT), nevades (NEUCAT), incendis forestals (INFOCAT) i ventades (VENTCAT).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: