Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Tast de Cambra al Vinseum ha ofert aquest cap de setmana una de les grans obres de Mozart

El Vinseum i l’Ajuntament de Vilafranca ofereixen per cinquena temporada el cicle de Tast de Cambra que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori.

Una proposta de música de cambra de petit format per a les tardes de dissabte que es complementa amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.

Aquest dissabte passat es programava un quintet de corda, que tradicionalment té dues formacions.  La més habitual és amb dos violoncels, però l’amor que sentia Mozart per la viola i el fet que ell toqués els dos instruments el va portar a compondre els millors quintets amb dues violes.

El director de l’Orquestra, Màrius McGuines, assenyala que es tracta d’una composició molt especial.

A l’escenari de l’auditori del Vinseum hi havia Oria Palau i Javier Gonzalez al violí, Núria Pujolràs i Eura Fortuny a la viola, i Dimitri Kyndinis al violoncel.

La propera cita amb l’Orquestra de Cambra del Penedès al complet serà el dia 3 de desembre a l’Auditori de Vilafranca amb una de les grans simfonies de Beethoven.

A l’Auditori del Vinseum els Tast de Cambra hi havia uns seients reservats dins de la campanya #seientlliure en suport als presos polítics catalans.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: