Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza una sessió de suport a la innovació empresarial i la internacionalització

S’organitza una sessió de suport a la innovació empresarial i la internacionalització

L’agència ACCIÓ de la Generalitat i el Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal organitzen una sessió informativa per a les empreses que tinguin un projecte empresarial i que vulguin suport.

La sessió es farà a la seu del Consell Comarcal, el dijous 30 de novembre, de 9 a 2/4 d’11 del matí. Cristina Fabián, delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, el Garraf i el Maresme, explicarà el suport que l’agència pot donar a les empreses en matèria de finançament; gestió i estratègia empresarials; innovació, tecnologia i R+D; internacionalització, i programes d’ajut i subvencions. Susanna Mèrida, consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, explicarà les sessions formatives per a persones emprenedores i per a empreses, programades des del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc de la Xarxa Catalunya Emprèn, per al 2018.
Les persones que es vulguin inscriure a la sessió formativa ho poden fer a través del enllaç que poden trobar a la web del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: