Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sensualitat de la Nymphainna s’exposa al Casal Popular de Vilafranca

La sensualitat de la Nymphainna s’exposa al Casal Popular de Vilafranca

Les intenses escenes de l’artista penedesenca acoloreixen les parets de l’espai gastronòmic del Casal Popular fins al 17 de desembre.

L’ Amor, la sensualitat, el desig i la passió són presents amb aquesta exposició de la Nymphainna, on a través de les seves pintures i il·lustracions expressa amb sensibilitat amants estimant-se que gaudeixen de la seva intimitat efímera. Es mostra una orgia de colors de contorn delicat, intensitat sexual i energia emocional. Un plaer visual d’art eròtic que no deixa a ningú indiferent.
La Nymphainna va néixer a Vilafranca però actualment viu a Barcelona després d’haver voltat per Europa durant uns quants anys. Va estudiar Belles Arts i va treballar en l`àmbit de l’art i la cultura, sobretot dedicant-se a promocionar altres artistes com un cantant de carrer o una directora de cine eròtic. No va ser fins fa poc que va reprendre la pintura i el dibuix per tal d’expressar el seu constant interès en l’amor romàntic, les relacions de parella i l’erotisme sexual. Ara es dedica completament a l’art, la seva passió, on a través d’Internet es promociona i ven les seves obres.
L’exposició de la Nymphainna es complementarà durant el mes de desembre amb activitats que abordin el tema de la sexualitat des d’una perspectiva transformadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: