Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní acull la 22a sessió tècnica d’intercanvi d’experiències sobre deixalleries

Sant Sadurní acull la 22a sessió tècnica d’intercanvi d’experiències sobre deixalleries

El Casal d’Entitats de la Capital del Cava va aplegar regidors i regidores, personal tècnic municipal, empreses gestores i personal de deixalleria.

El regidor de Medi Ambient i Via Pública, Toni Sisternas, va obrir la setmana passada la 22a sessió tècnica d’intercanvi d’experiències sobre deixalleries. Sota el títol “La gestió dels residus d’aparells elèctrics i electrònics a les deixalleries” va aplegar al Casal d’Entitats una quarentena de regidors i regidores, personal tècnic municipal, empreses gestores i personal de deixalleria.
L’objectiu era conèixer la situació actual de la gestió dels Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics que arriben a la deixalleria, escoltar i intercanviar les experiències de diferents ens locals que han engegat la gestió dels RAEE i la millora de les instal·lacions de les deixalleries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: