Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ruda i l’Esquerra Independentista segueixen denunciant la violència masclista

El col·lectiu La Ruda i la Coordinadora de l’Esquerra Independentista van preparar aquest dissabte un seguit d’activitats formatives, reivindicatives i festives en el marc del 25N.

El col·lectiu La Ruda i la Coordinadora de l’Esquerra Independentista van preparar aquest dissabte un seguit d’activitats formatives, reivindicatives i festives en el marc del 25N, dia internacional contra la violència masclista. L’objectiu de les activitats era seguir denunciant els feminicidis que dia a dia se succeeixen a causa de la violència masclista.

La jornada començava al Casal Popular de Vilafranca amb una xerrada protagonitzada per la fotoperiodista Cèlia Asset i l’advocada penalista Carla Vall i titulada ‘Institucions: violència després de la violència’. Les dues ponents van posar el focus, d’una banda, en el llenguatge dels mitjans de comunicació, i de l’altra, en les institucions policial i judicial.

Carla Vall també va parlar de la violència simbòlica i ambiental tot destacant el paper cabdal que té l’administració local per combatre-la.

Les ponents van recordar la importància de seguir treballant en tots els àmbits per eradicar les conductes masclistes, sobretot entre els nens i els joves.

La jornada va continuar amb una marxa de torxes i una empaperada per recordar les dones assassinades durant aquest any. També hi va haver un sopar popular i una festa amb música feminista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: