Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ressò fa un reconeixement a les empreses i entitats que col·laboren amb el Rebost Solidari

L’acte estava presidit per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Aquest dimecres al vespre i a la pròpia seu del Rebost Solidari, situada a l’Avinguda del Garraf, número 18 de Vilafranca, l’Associació Ressò ha celebrat un acte de reconeixement a totes les empreses i entitats que estan col·laborant amb el Rebost solidari en la tasca de facilitar ajuda a les persones més necessitades.

El president de l’Associació, Manel Medialdea, recordava que el passat agost va fer cinc anys de la creació del Rebost, auspiciada per l’Ajuntament, però coordinada per una entitat, com és Ressò.

En tots aquests anys s’ha comptat amb l’aportació de l’ajuntament però també amb la diverses empreses o entitats que han donat la seva ajuda i a les quals s’ha volgut reconèixer amb aquest acte.

Per la seva banda l’alcalde de Vilafranca va fer un agraïment adreçat als voluntaris, però també a les empreses i entitats implicades en la societat. Pere Regull va dir que si alguna cosa defineix Europa són els valors socials.

L’alcalde de Vilafranca i el president de l’Associació Ressò van anar lliurant, un per un, els diplomes de reconeixement com a col·laboradors del Rebost Solidari als representants de les empreses i entitats de la vila que els donen suport, ja bé sigui amb l’aportació d’aliments i material, o amb aportacions econòmiques, que permeten adquirir altre tipus d’aliments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: