Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es publiquen les llistes del cens electoral a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D

Les llistes del cens electoral a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D es podran consultar fins al 10 de novembre a l’OAC i al web www.vilafranca.cat

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el dijous dia 21 de desembre, estaran a disposició de les persones interessades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’aquest Ajuntament, a la planta baixa de la Casa de la Vila, fins al divendres 10 de novembre.

El cens electoral que s’utilitza en les eleccions al Parlament de Catalunya, es va tancar a 28 de juliol.

D’acord amb la Llei, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar en el mateix Ajuntament. Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir, i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament. Al web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat, també es podrà comprovar si una persona resident a Vilafranca està inscrita en el cens electoral i el lloc on pot exercir el dret de vot, mitjançant la introducció del seu núm. de DNI. La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 21 de desembre, per la qual cosa és recomanable que es faci la consulta. S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Vilafranca, o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, durant aquest any 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: