Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha anunciat la seva renúncia al càrrec

En el Ple ordinari del mes de novembre, celebrat aquest dijous al vespre, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha anunciat que el proper dimecres presentarà formalment la renúncia.

En concret Francesc Olivella ha estat 22 anys a l’ajuntament de Les Cabanyes, com a regidor i alcalde, i 19 anys al Consell Comarcal, com a conseller i president. Olivella ja havia explicat fa unes setmanes la seva intenció de deixar la política institucional en la que ha estat implicat des de fa dues dècades i ara ho ha fet efectiu.

Olivella va entrar com a regidor de l’Ajuntament de les Cabanyes l’any 1995, i n’és l’alcalde des de 2007. Al Consell Comarcal de l’Alt Penedès va començar l’any 1999 com a conseller d’Agricultura, i des d’aleshores, ha exercit diversos càrrecs sent president del 2007 al 2009 i tornant a repetir presidència des de 2011 fins a l’actualitat.

En relació al Consell Comarcal fa un balanç positiu de tots aquests anys, satisfet de la gent amb la qual ha treballat, tan per l’equip de treballadors  de l’ens com també per els polítics amb qui ha compartit la feina.

Els portaveus de tots els grups comarcals van destacar la tasca d’Olivella al capdavant del Consell Comarcal, en especial per la voluntat d’arribar a acords i també per la lluita en la reivindicació de la Vegueria del Penedès.

Desprès d’anunciar la renúncia tots els consellers el van acomiadar amb un fort aplaudiment.

Al Ple hi van assistir també diversos alcaldes del PDeCAT, com l’alcalde de Vilafranca,  i diferents polítics amb els qui va compartir govern, com per exemple el que va ser primer president del Consell Comarcal, Joan Raventós.

El dimecres de la setmana vinent es farà efectiva la renúncia i el dissabte 25 de novembre s’ha de celebrar un Ple extraordinari de relleu de la presidència que assumirà a partir d’ara l’alcalde de Guardiola de Font-rubí, Xavier Lluch. El cap de llista del PDeCAT d’Avinyonet del Penedès, Cèsar Herráiz, entrarà com a nou conseller comarcal.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: