Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP votarà en contra de la modificació dels estatuts del Consorci Sociosanitari de Vilafranca

El PP creu que l’Ajuntament podria incórrer en una frau de llei si aprova la modificació dels estatuts del Consorci Sociosanitari de Vilafranca.

El regidor del PP, Josep Ramon, ha avançat que en el proper Ple del mes de desembre està previst que el govern aprovi una modificació dels estatuts del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, organisme que gestiona la Residència Ricard Fortuny. Mitjançant la modificació l’Ajuntament tindria la possibilitat de recuperar la majoria a la Junta de Govern del consorci, mitjançant una clàusula especial que li permetria nomenar en qualsevol moment un representant més a la junta i tenir majoria davant el Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya.

El PP anuncia que votarà en contra d’aquesta modificació perquè considera que es pot incórrer en un frau de llei, el que suposaria considerar que l’administració responsable és en última instància l’Ajuntament.

El regidor del PP assenyala que si en algun moment el CatSalut redueix les aportacions econòmiques hi hauria problemes i hauria de ser l’ajuntament quin hi fes front. Per això Josep Ramon creu que seria més convenient per l’ajuntament i pels treballadors que el Ricard Fortuny s’uneixi al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.

El regidor popular assenyala que la seva proposta l’avala el comitè d’empresa del Ricard Fortuny i també un informe de l’interventor de l’Ajuntament de Vilafranca que desaconsella que sigui l’ajuntament qui es faci administració responsable del Consorci Sociosanitari de Vilafranca.

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: