Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es pot demanar el vot per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21D

El termini per a demanar el vot per correu ja s’ha iniciat, i finalitza el dia 11 de desembre.

Els electors que prevegin que el dia de celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya es trobaran absents de la vila, o bé que no acudiran a la seva mesa electoral per exercir el dret de vot, poden votar per correu, prèvia sol·licitud a la Delegació Provincial  de l’Oficina del Cens Electoral que es tramita a l’oficina de Correus de Vilafranca.

El termini per a demanar el vot per correu ja s’ha iniciat, i finalitza el dia 11 de desembre, si bé és recomanable fer-ho amb una antelació suficient.

La sol·licitud a l’oficina de Correus s’ha de fer personalment, i s’ha d’exhibir el DNI original. En els casos de malaltia o d’incapacitat que impedeixin fer personalment la sol·licitud a l’oficina de Correus, circumstància que s’ha d’acreditar amb una certificació mèdica oficial i gratuïta, la gestió es pot delegar en una persona autoritzada a través de notari o consularment.

La Delegació de l’Oficina del Cens a Barcelona rebrà la sol·licitud de vot i trametrà per correu certificat a l’elector o electora la documentació necessària per a l’emissió del vot per correu, amb les instruccions necessàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: