Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pilar Gil mostra les seves natures al Fòrum Berger Balaguer fins a primers d’any

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull aquesta exposició de Pilar Gil, una artista amant de la naturalesa i la fotografia.

La mostra aplega uns 35 quadres de composicions florals naturals tractades mitjançant un procés únic de liofilització i tintatge que l’artista va desenvolupar i que permet garantir la total conservació de les flors naturals al llarg dels temps, sense perdre el color ni la textura.
La pintora, de Sant Pere de Ribes, és el tercer cop que exposa la seva obra en aquest espai vilafranquí, i sempre n’ha sortit satisfeta de la resposta dels visitants. De fer remarca que vol ser a l’exposició per tal de poder parlar amb els visitants i recollir-ne les sensacions, al mateix temps que respondre els possibles dubtes.
Gil explica que es va iniciar en la pintura, però que va arribar un moment en què tenia la sensació que calia alguna cosa més per transmetre el que a ella li significava la natura. Vol fer quadres amb vida.
De fet per realitzar els seus quadres, Pilar Gil utilitza una tècnica desenvolupada per ella mateixa amb flors i plantes liofilitzades, que li donen permeten omplir de color les seves obres d’art.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: