Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PDeCAT de Vilafranca s’ofereix a respondre els dubtes que susciten unes eleccions entre setmana

Les eleccions a Catalunya no es celebren en dia laboral des de 1982, fet que pot generar algunes preguntes entre els votants.

“On anar a votar? Si treballo, quan puc anar a votar? Què és un

interventor? I un apoderat? Com puc fer-me’n?” Són algunes de les

preguntes que des de la formació demòcrata intenten donar resposta.

Si bé la majoria de col·legis electorals es mantenen com sempre, a Vilafranca s’ha canviat la ubicació d’alguns centres. Aviat els ciutadans rebran la targeta censal amb les dades actualitzades, però el president local del PDeCAT, Martí Compte assenyala que qui ho desitgi, ja ho pot consultar a la pàgina web que l’Ajuntament.

Martí recorda també que votar és un dret democràtic que tenim tots els ciutadans. Per això, si es treballa durant la jornada electoral és té dret a un permís per anar a votar. Aquest permís canvia si ets membre d’una mesa electoral, interventor o apoderat d’un partit. En aquest cas, es té dret a un permís de tota la jornada electoral del 21 de desembre, així com 5 hores més de permís el dia següent, per als membres de la mesa i interventors.

Martí Compte parla també de la importància de disposar d’apoderats i interventors a totes les meses.

Per tal que qui vulgui pugui fer d’interventor de la llista de Junts per Catalunya, que encapçalen el President Puigdemont i el President de l’ANC Jordi Sánchez es pot enviar un correu electrònic a .

 

 

Comentaris

  1. DORIAN J. NICOLAS MAYOR

    Bona tarda:

    Tinc cuatre correus electrònics, recomanats, per intentar apuntarme per fer d’apoderat el 21 D. Entre ells ., en cap, quan i entres, i ha manera de poder fer-ho. A la mateixa pàgina e vist aquest lloc vostre per fer un comentari i aprofito per veura si em podeu encaminar per com ho puc fer.

    Soc de Sabadell. A la pàgina WEB del PDeCat de Sabadell, tampoc entres al correu i no hi ha el telèfon i l’adressa.

    Gràcies anticipades. Salutacions

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: