Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La nova biblioteca de Sant Sadurní fa una jornada de portes obertes aquest dissabte

La nova biblioteca de Sant Sadurní fa una jornada de portes obertes aquest dissabte

La Biblioteca començarà a funcionar dilluns a la tarda al nou Centre Cultural Plaça Nova, a la plaça de l’Homenatge a la Vellesa. Amb aquest motiu, hi haurà jornada de portes obertes.

A les 11 del matí està prevista una trobada davant l’antiga biblioteca, des d’on simbòlicament es farà una cadena humana de trasllat de llibres fins a la nova seu. A partir d’aquí, s’obriran les portes del nou Centre Cultural per qui desitgi visitar-lo, tot i que el proper dilluns a la tarda la biblioteca ja estarà oberta al públic.
El nou Centre Cultural es va poder visitar per primera vegada al mes de juliol, amb visita institucional amb la presència del conseller de Cultura, Lluís Puig, i la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa.
A partir del proper dilluns 27 de novembre a la tarda la nova biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya restablirà el seu servei al nou edifici de la plaça d’Homenatge a la Vellesa. L’equipament amplia la seva superfície, fins als 2.350 metres quadrats, repartits en tres plantes. Disposa d’una sala d’estudi, sales d’estudi i formació, una sala d’actes polivalent amb capacitat per a 70 persones, a més sala de revistes i, a la planta superior, l’àrea infantil.
Un dels trets més característics és un pati interior que connecta amb diversos espais i que dóna una sortida a l’exterior sense haver de sortir de l’edifici. A més de la biblioteca municipal, El Centre Cultural acollirà també en la propera fase l’Arxiu Municipal, que s’hi ubicarà a la planta baixa, i aules de l’Escola d’Adults.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: