Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
No prospera la moció per declarar persona non grata Dolors Montserrat

No prospera la moció per declarar persona non grata Dolors Montserrat

PDeCAT i ERC de Sant Sadurní no donen suport a una moció de la CUP per declarar persona non grata a la ministra Dolors Montserrat.

El ple municipal de Sant Sadurní del mes de novembre, celebrat aquest dimarts, no ha donat suport a la moció que ha presentat la CUP per declarar persona non grata a la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat. Els partits del govern no van votar a favor de la moció. El PDeCAT es va abstenir  mentre que ERC va optar per dos vots a favor i dos vots en contra. La resta del plenari va votar en contra (PP i PSC) o es va abstenir (ICV). La CUP va ser l’únic partit en ple que va votar a favor de condemnar l’alta repressió que es va viure  a Catalunya amb el punt culminant l’1 d’Octubre i en considerar a Montserrat responsable de les accions policials i repressives que està vivint el poble català, com a membre del govern de l’estat.

La sessió plenària va començar abans del que és habitual. Mitja hora abans de l’inici del ple, un grup de 50 persones es van concentrar davant del consistori en suport a la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, i posteriorment van entrar a la sala de plens per a seguir-lo en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: