Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most se suma a l’aturada del dia 8 de novembre i reprograma els actes previstos per dimecres

Les entitats organitzadores del Festival han decidit secundar la convocatòria d’aturada general del dimecres 8 de novembre arran de la situació d’injustícia social, jurídica i política que viu el país

Els presidents de les respectives entitats demanen el retorn a la normalitat democràtica, el respecte a les nostres institucions i la posada en llibertat immediata dels tots presos polítics i activistes catalans empresonats recentment.
Així doncs, es posposen els tres actes del Most previstos pel dia 8.
El Brot#1, la primera sessió de la secció de curtmetratges del festival, es trasllada al dissabte 11 de novembre, a les 11 del matí i a Cal Bolet. Les entrades ja comprades pel dimecres 8 de novembre seran vàlides pel dia 11. En cas que algú amb l’entrada adquirida no hi pugui assistir, se li retornaran els diners al punt de venda d’entrades del VINSEUM, en horari habitual del museu.
La Botiga Xerigots de Vilafranca, organitzadora del tast Vins de pel·lícula dirigit pel sommelier Ton Colet i Víctor Cornejo trasllada l’activitat al dimarts, 14 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre.
Finalment, l’activitat Most a les escoles, amb algunes de les sessions previstes per dimecres al matí, es traslladarà també a altres jornades d’acord amb la disponibilitat dels centres educatius participants.
L’organització demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar aquests canvis i desitja a tothom que passi una fantàstica setmana de Most 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: