Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra resolen sis robatoris en domicilis de l’Alt Penedès i el Baix Llobregat

Els Mossos d’Esquadra resolen sis robatoris en domicilis de l’Alt Penedès i el Baix Llobregat

Els detinguts formen part d’un grup criminal de nacionalitat albanesa i acumulen més de 20 detencions per robatoris amb força a l’interior de domicili.

Agents de la comissaria de Martorell van detenir dimarts passat dos homes albanesos i una dona espanyola, d’entre 19 i 23 anys i veïns de Sant Vicenç dels Horts, com a membres d’un grup organitzat especialitzat en robatoris amb força a domicilis.

La investigació ha permès resoldre sis robatoris amb força interior de domicili comesos a l’Alt Penedès i el Baix Llobregat, concretament als municipis d’Abrera, Sant Andreu de la Barca, Santa Margarida i els Monjos, Santa Coloma de Cervelló i La Granada.

Els investigadors van constatar que els sis robatoris s’havien comés amb el mateix modus operandi, durant la franja horària entre les sis i les nou del vespre, i que els autors havien utilitzat transport públic per a fer els seus desplaçaments. Va ser precisament en el darrer robatori, el dimarts passat a La Granada, quan els investigadors van detenir els tres presumptes autors dels fets a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de Martorell quan tornaven de perpetrar el robatori.

Finalment els investigadors van realitzar una entrada i escorcoll judicial en el domicili dels detinguts, a Sant Vicenç dels Horts. Els agents van localitzar set rellotges d’alta gamma, algun d’ells amb el número de sèrie esborrat, i diverses peces de joieria.

Els detinguts formen part d’un grup criminal de nacionalitat albanesa i acumulen més de 20 detencions per robatoris amb força a l’interior de domicili. Van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia on el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: