Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos van denunciar a un conductor dues vegades la mateixa nit per alcoholèmia positiva

Agents de Trànsit dels Mossos van denunciar dues vegades la mateixa matinada del diumenge passat, un home de 38 anys, nacionalitat espanyola, veí de Vilanova, per conduir sota els efectes de l’alcohol

Els fets van tenir lloc el mateix dia, a tres quarts d’una de la matinada, quan en un control al quilòmetre 13’5 de la carretera C-15, al terme municipal de Vilafranca, els agents van denunciar penalment el conductor d’un turisme per un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol, ja que va donar una taxa positiva de quasi el triple de la taxa permesa legalment.

Seguidament l’home denunciat va optar per la substitució del conductor i, després de comprovar que aquesta persona donava negatiu en les proves d’alcoholèmia, els mossos de trànsit van permetre que la nova conductora, la seva dona, s’endugués el vehicle.

Però poc després, a les dues i vint de la mateixa nit, els mossos van tornar a veure el mateix conductor denunciat anteriorment conduint el mateix vehicle, aquesta vegada a la carretera C-15 al terme municipal de Vilanova.

Els agents actuants li van tornar a fer la prova d’alcoholèmia al conductor i va donar positiu, motiu pel qual el van tornar a denunciar, en aquest cas administrativament, a més d’immobilitzar el vehicle amb un sistema mecànic, ja que no hi havia garanties que el conductor no tornés a conduir.

Per la infracció penal el conductor es va haver de presentar al jutjat de guàrdia de Vilafranca aquest dilluns, on va ser condemnat  a 1.000 € de multa i una privació del permís de conduir de vuit mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: