Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Màgic”, del Celler Colet destinarà el 100% de la seva venda a l’Hospital de Sant Joan de Déu

Aquest Clàssic Penedès ajudarà a recollir fons per a la investigació sobre la leucèmia en els infants que desenvolupa l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Divendres al matí la Hisenda Romaní del Celler Colet, de Sant Martí Sarroca, acollia la presentació d’aquest projecte que s’ha impulsat des d’aquest celler penedesenc amb la voluntat de recollir diners per la investigació del càncer infantil.
Com explicava l’enòleg Sergi Colet, fa dos anys van saber que el seu fill tenia leucèmia. En aquell moment reconeix que els va envair una gran por davant una situació totalment desconeguda. Però també recorda que va canviar quan van començar el tractament a l’Hospital Sant Joan de Déu, amb el recolzament que van rebre i la sensació que tot era una mica més fàcil. Una sensació que descriu com a màgic, i d’aquí neix el nom d’aquets vi i aquets projecte: Màgic.
En mostra d’agraïment van decidir destinar la venda d’un vi únic com el Màgic a la investigació de la leucèmia en els infants.
Es tracta d’un clàssic Penedès, fermentat en barriques de fusta i amb una segona fermentació en ampolla de 129 mesos. Un vi del que s’han fet 1.468 ampolles amb raïm 100% xarel·lo procedent de la collita 2006 d’una vinya de l’any 1942 que es va arrencar fa uns anys. Per tant és un vi irrepetible.
En l’acte de presentació es va poder saber més del projecte al qual es destinen els diners amb la explicació que va fer des de l’obra social de l’Hospital de Sant Joan de Déu Emma Perrier.
Màgic es presenta en un estoig individual personalitzat a un preu final de 50 euros. Des de Colet remarquen que el 100% d’aquests diners es destinen a la investigació del projecte d’investigació sobre la leucèmia en els infants, i apuntaven que tota la seva xarxa de distribució hi col·labora també ja que es ven a tots els punts de venda al mateix preu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: