Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’OCP interpretarà La Simfonia Pastoral de Beethoven a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge a les 7 de la tarda, continua la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb La Simfonia Pastoral de Beethoven a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

Com ja és habitual cada temporada, l’Orquestra de Cambra del Penedès, resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, proposa un programa amb repertori clàssic. En aquesta ocasió, l’orquestra interpretarà una de les grans obres de tots els temps.

Hi ha poques obres al llarg de la història de la música a les quals l’adjectiu “descriptiva” els escaigui tan bé com a la Simfonia Pastoral de Beethoven. A la Pastoral, una de les peces simfòniques més interpretades i populars, Beethoven agafa el pinzell i crea una paleta de colors inspirats en la natura que esdevenen una autèntica pintura sonora, d’una bellesa i perfecció úniques.

Tot i que el propi Beethoven va admetre que la Pastoral és “més una expressió de sentiments que un quadre” el cert és que no cal tenir una imaginació desbordant per percebre l’aigua, la tempesta, els ocells i tants d’altres elements de la naturalesa que creen un univers sonor bucòlic i impregnat de vida.

Al final del concert hi haurà degustació de producte gentilesa de Juvé&Camps

OCP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: