Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’obra de teatre ‘Masacre’ ha parlat a Cal Bolet de la història del capitalisme a Espanya

Masacre és una proposta de Teatro del Barrio, una cooperativa de consum cultural amb seu a Madrid.

Alberto San Juan i Marta Calvó, dos dels grans actors de l’escena actual, portaven a escena aquest diumenge al teatre municipal Cal Bolet l’obra ‘Masacre’. Una obra escrita i dirigida pel mateix Alberto San Juan.

En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, els actors representen una parella de classe mitjana. Tot acompanyant-los, els espectadors viuen una sèrie d’escenes que, en ordre cronològic, repassen la història del capitalisme espanyol des de principis de segle XX fins al que portem del XXI.

Masacre és una proposta de Teatro del Barrio, una cooperativa de consum cultural amb seu a Madrid. Alberto San Juan explicava abans de la representació a Vilafranca que les peces que han estrenat a Teatro del Barrio estan estretament lligades amb la realitat i tenen la voluntat de posar en qüestió el sistema pel qual ens regim.

San Juan també comenta el paper “marginal” del teatre que fan a Teatro del Barrio, lluny de les grans estrenes dels espais públics.

L’obra era una de les grans apostes d’aquesta temporada d’espectacles professionals a Cal Bolet. El teatre, així com l’Auditori, s’han adherit a la campanya #seientlliure, “espai reservat per a la democràcia”, en suport als ex consellers i als líders de les entitats sobiranistes empresonats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: