Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de La Caixa aporta 21.000€ a la Fundació Pro-Penedès

La Fundació Pro Penedès rep 21.000 euros de l’Obra Social La Caixa per al Servei Pro-Domicili i el Treball amb Suport de les Persones amb Discapacitat Severa.

La Fundació Pro-Penedès ha signat amb els representants de La Caixa les col·laboracions per valor de 21.000€ que l’obra social de l’entitat aporta per al desenvolupament del Servei pro-Domicili i el projecte TAS, de Treball amb Suport a les Persones amb Discapacitat Severa.

El Servei Pro –Domicili és un servei de mediació per a la promoció dels serveis domiciliaris d’atenció a persones en situació de dependència i l’Obra Social de La Caixa hi destina 15.000€. L’any passat es van fer més de 7.000 serveis en el marc d’aquest programa. D’altra banda, el TAS, al qual s’hi destinen 6.000€, és una metodologia d’actuació adreçada a persones amb discapacitat severa que consisteix a donar suport i oferir un seguiment en la seva inserció al món laboral. L’any 2016 s’han inserit 10 persones amb discapacitat severa dins l’empresa ordinària a través d’aquest programa.

Des de l’Obra Social de La Caixa, la directora de l’àrea de negoci de l’Alt Penedès, Esther Magallón, recordava que la inversió s’està focalitzant en el “desenvolupament de programes socials amb vocació transformadora”.

L’acte de signatura ha tingut lloc aquest dimarts al matí a les instal·lacions de la Fundació Pro-Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: