Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La llista d’ERC per les properes eleccions inclou cinc candidats de l’Alt Penedès

La llista d’ERC per les properes eleccions inclou cinc candidats de l’Alt Penedès

La gelidenca Lluïsa Llop, el vilafranquí Pere Sàbat i Ester Raventós de Sant Cugat Sesgarrigues se sumen com a candidats d’ERC a la sadurninenca Rut Ribas de les JERC i Antoni Castellà de Demòcrates.

El Congrés comarcal dels republicans va escollir amb un ampli suport els tres candidats que representaran l’Alt Penedès a la candidatura republicana.

Així , la llista que encapçala Oriol Junqueras comptarà amb una àmplia presència de candidats de l’Alt Penedès. El lloc definitiu no es donarà a conèixer fins aquest divendres però se sap que la regidora de Gelida i presidenta d’ERC Penedès, Lluïsa Llop anirà entre els números 20 i 25, amb  possibilitats d’entrar al Parlament. El regidor vilafranquí Pere Sàbat anirà entre el 45 i 50 de la llista i la regidora de Sant Cugat Sesgarrigues Ester Raventós entorn al lloc número 60.

La llista republicana però, compta també amb dues persones més de la comarca. Es tracta de la cap de llista de les JERC, la sadurnidenca Rut Ribas i Antoni Castellà, que com a líder de Demòcrates,  s’incorpora a la llista d’ERC. Tots dos aniran en una posició clara per ser diputats, entre el número 10 i el 15 de la llista per Barcelona.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: