Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un llibret amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” recull més de 50 activitats a la ciutat

Aquest divendres 1 de desembre es posa en marxa la campanya de Nadal a Vilafranca, amb l’encesa de la il·luminació nadalenca, la inauguració de la pista de gel i de la Fira de Santa Llúcia.

Aquests seran els trets de sortida dels més de 50 actes que es recullen en el llibret que amb el lema “Temps de Nadal a Vilafranca” ha presentat aquest dimecres l’Ajuntament de Vilafranca. L’alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, han destacat el gran volum d’activitat que s’organitza a Vilafranca durant tot el mes de desembre i fins al 5 de gener, fins a la Cavalcada de Reis.
Montfort ha destacat que les activitats estan adreçades a tot tipus de públics, des de fires i mercats, esports, tallers, teatre, concerts, activitats infantils i familiars, activitats organitzades per associacions de comerciants, la recollida de cartes del patge Raimon, la cavalcada de Reis, etc. El tinent d’alcalde també ha posat èmfasi en l’ampliació del nombre de carrers il·luminats.
La decoració nadalenca als establiments que han col·laborat en la il·luminació disposa d’un arbre de Nadal davant de cada comerç adherit.
En relació a la Fira de Santa Llúcia, any a any s’ha incrementat el nombre de parades des de l’any 2014 fins arribar a les 19, i enguany amb uns estands de fusta per uniformitzar la imatge de la fira.
Pel que fa al videomapping a la façana de la Casa de la Vila que l’any passat es va posar en marxa de forma novedosa, el regidor Montfort ha explicat que enguany arribarà fins als 10 dies de projecció entre el 23 de desembre i el 4 de gener, cada dia amb 2 projeccions a 2/4 de 7 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre.
Per la seva banda, Pere Regull ha acabat fent una crida a gaudir d’aquestes festes i de les múltiples activitats que es fan a Vilafranca, sense oblidar el to reivindicatiu, malgrat les traves que ens van posant pel camí.
El llibret “Temps de Nadal a Vilafranca” es repartirà a tots els centres educatius i llars d’infants, i es podrà trobar als diferents espais municipals i altres establiments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: