Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La llar d’infants Lola Anglada estrenarà al gener una aula d’estimulació multisensorial

L’aula d’aquesta llar municipal d’infants compta amb material amb el qual els nens i nenes poden experimentar. És un espai fosc on la llum, el so i el moviment serveixen per estimular-los.

A més, es tracta d’espais innovadors d’aprenentatge que reforcen les competències en les diferents etapes educatives, com ara en l’etapa 0-3 anys a l’Escola bressol.
L’aula d’estimulació multisensorial ja està habilitada a la llar d’infants municipal Lola Anglada i es posarà en funcionament a principis d’any. Serà per als propis nens i nenes de la llar però també per als usuaris del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Vilafranca, la seu del qual és molt propera a la Lola Anglada.
La directora de la llar Cristina Garcia explica com reaccionen els infants als estímuls d’una aula d’aquest tipus.
Des del CDIAP, les seves coordinadores també apuntaven els beneficis d’un equipament com aquest per als nens i nenes que atenen al centre.
Vilafranca és un dels tretze municipis que han participat en el projecte de Creació d’espais d’estimulació multisensorial a les escoles bressol municipals de la demarcació de Barcelona promogut i subvencionat per la Diputació.
Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha apostat pel nou espai per seguir fomentant la inclusivitat des de la petita infància.
Per tal de potenciar el treball en xarxa, està prevista la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Fundació l’Espiga, a través del qual, els professionals d’aquest servei podran utilitzar el recurs de l’aula multisensorial de la llar Lola Anglada per a fer sessions individuals amb els infants usuaris del servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: