Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esplai vilafranquí MIV commemora el seu 45è aniversari

La primera de les activitats tindrà lloc aquest cap de setmana amb una cercavila i un vermut musical.

Representants de l’esplai han presentat els actes de l’aniversari i han assenyalat que un dels objectius és també obrir l’entitat a la vila.

El dissabte, 2 de desembre, també s’organitzaran les II Jornades Compartim Coneixements, un espai on diverses entitats i persones de Vilafranca oferiran, de manera oberta i gratuïta, tallers i formacions. La jornada ja es va fer l’any passat, internament a l’esplai, i enguany s’ha decidit obrir la iniciativa a totes les persones que vulguin participar-hi.

Per inscriure-s’hi es pot enviar un correu a o al formulari d’inscripcions publicat a les xarxes socials i pàgina web de l’entitat, www.miv.cat . A la roda de premsa els monitors del MIV han explicat també que la congelació d’algunes partides de la Generalitat per part de l’Estat ha afectat a les entitats de lleure.

Concretament el MIV està associat a ESPLAC,  Esplais Catalans, entitat que té pendent una partida de 600.000€. Això pot afectar a algunes activitats que el MIV fa conjuntament amb altres esplais. Per aquest motiu han convocat un acte reivindicatiu a Vilanova pel proper 18 de novembre.

Respecte als actes d’aquest diumenge, Sidral Brass Band, High Fyah Risk i La Cara B, seran els músics que acompanyaran el MIV en la inauguració del 45è aniversari de l’esplai. Serà només l’inici de tot un curs farcit d’actes oberts que volen acostar l’esplai a tots els vilafranquins i vilafranquines. El vermut es fa aquest diumenge i començarà a dos quarts d’una del migdia a la plaça de l’Oli amb una ruta acompanyada de la Sidral Brass Band pel centre fins a arribar a la Plaça de la Verema. Allà hi tocaran els DJ’s High Fyah Risk i La Cara B fins a les 5 de la tarda. Es podrà comprar beguda i dinar a la barra a preus populars.

A més, al llarg del curs, també es farà un macro joc de rol pel centre de Vilafranca, una exposició fotogràfica d’imatges històriques i un passi del documental “Transformar Educant” sobre la història dels esplais, dels quals ja s’anunciaran les dates més endavant. Es tancarà l’aniversari amb un sopar popular amb ex monitores i famílies i un concert la nit de revetlla de Sant Joan.

MIV

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: