Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès torna a créixer per segon mes consecutiu

En concret a 31 d’octubre d’aquest any s’ha tancat amb 5.779 aturats, el que suposa 200 persones més, i un augment de las taxa d’atur registral que torna a estar per sobre de l’11%.

El mes de setembre es va produir un repunt a les dades d’aturats de la comarca de l’Alt Penedès, trencant una ratxa de 12 mesos amb reducció continuada i a l’octubre les xifres han tornat a augmentar, fent coincidir dos mesos consecutius de repunt.

En concret a 31 d’octubre d’aquest any s’ha tancat amb 5.779 aturats, el que suposa 200 persones més, i un augment de las taxa d’atur registral que torna a estar per sobre de l’11%. A Vilafranca s’ha tancat l’octubre amb 2.486 aturats, 91 persones més que al setembre. A Sant Sadurní d’Anoia hi ha 527 aturats, amb un augment d’11 persones, als Monjos l’increment ha estat de 19 persones més arribant als 431 aturats i a Gelida són 402 aturats, una xifra molt semblant a la del mes anterior.

Observant les dades de manera interanual, d’octubre de l’any passat a octubre d’aquest 2017, les dades marquen que s’ha produït un descens de l’atur de 682 persones en un any a l’Alt Penedès, i de 340 a Vilafranca.

Al conjunt de Catalunya el nombre de persones aturades registrades a les oficines de Treball en acabar el mes d’octubre se situa en 415.071. Respecte del setembre, l’atur ha augmentat en 14.698 persones, un creixement superior al registrat els darrers anys.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: