Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista vilafranquí Aleix Milà presenta un còmic sobre l’escola Cristòfor Mestre

L’artista i fotògraf Aleix Milà està ampliant el seu projecte artístic.

Anomenat ‘La realitat de l’Aleix’, el projecte va començar amb l’art de pintar la fotografia, una tècnica que l’ha meravellat i en la qual cada cop se sent més còmode. Ara, Milà ha fet una revista en format còmic sobre l’escola on va estudiar, el Cristòfor Mestre. Aquesta setmana l’ha presentat als alumnes, que han gaudit molt amb la seva lectura.

Milà continua ara el seu camí amb noves publicacions amb la idea que els seus còmics puguin arribar al mercat.

Aleix Milà va presentar al setembre una exposició a la Biblioteca Torras i Bages on parlava del síndrome d’abstinència que havia patit en el passat. A través de l’art de pintar la fotografia i plasmar-la en peces fetes de troncs d’arbre en una combinació de còmic i fotografia, mostrava el seu procés personal d’alliberament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: