Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca organitza una marató de tallers en benefici de La Marató de TV3

Serà dissabte, de cinc de la tarda a vuit del vespre al pavelló firal i constarà de tallers de fang, de castells, teles acrobàtiques i reciclatge, entre altres sorpreses. També hi haurà xocolatada.

L’Assemblea Nacional Catalana a Vilafranca organitza un any més una marató de tallers per recaptar fons per La Marató de TV3. Serà dissabte, de cinc de la tarda a vuit del vespre al pavelló firal i constarà de tallers de fang, de castells, teles acrobàtiques i reciclatge, entre altres sorpreses. També hi haurà xocolatada. Els tallers es podran anar fent i els participants i els seus acompanyants podran dipositar els seus donatius voluntaris.
La coordinadora de l’ANC Vilafranca Esther Güell recorda que La Marató de TV3 es dedica enguany a les malalties infeccioses.

En coincidir la marató de tallers amb el Gran Recapte d’Aliments, l’ANC proposa als participants que aportin també aliments com a donatiu per al rebost solidari de Vilafranca.

L’any passat, els actes organitzats per l’ANC per recollir diners per La Marató van aconseguir uns 1.200 euros i la participació d’unes 400 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: