Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca va fletar vuit autocars per anar a la manifestació de Barcelona

Com era d’esperar molts gent va voler desplaçar-se des del Penedès a Barcelona, dissabte a la tarda, per participar a la manifestació .

Com era d’esperar molts gent va voler desplaçar-se des del Penedès a Barcelona, dissabte a la tarda, per participar a la manifestació convocada per les entitats Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans. La manifestació va tornar a ser tot un èxit, omplint el carrer Marina amb unes 750.000 persones.

Entre aquestes hi havia una destacada representació del Penedès. Dissabte a dos quarts de tres de la tarda van ser molts els vilafranquins i penedesencs que es van trobar a l’estació d’autobusos de Vilafranca per anar en autocar cap a la manifestació.

Gent molt diversa, per edat o per procedència, però amb la convicció que calia mostrar un sentiment pacífic.

A Vilafranca també hi va venir gent de la comarca, alguns d’ells molt joves, com el Sergi Pauné de Sant Quintí de Mediona que té 14 anys.

I gent que en els darrers anys no s’ha perdut cap de les manifestacions que s’han celebrat a Barcelona per donar suport al procés i que viuen amb tristor el fet que hi hagi persones empresonades per les seves accions polítiques.

Tampoc van faltar a la cita els Castellers de Vilafranca, que també es van desplaçar a Barcelona en aquesta ocasió.

Des de la territorial vilafranquina de l’ANC, el seu secretari Àlvar Mascaró, es mostrava satisfet de la resposta ciutadana.

A quarts de tres de la tarda sortien 8 autocars des de Vilafranca cap a la manifestació del carrer Marina. Una manifestació que va a tornar a ser una mostra de les aspiracions de la ciutadania i que va oferir una altra imatge espectacular amb la llum de milers de telèfons mòbils.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: