Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola torna a oferir l’Espai Socioeducatiu

L’Ajuntament d’Olèrdola torna a oferir l’Espai Socioeducatiu

És un recurs gratuït destinat a infants que necessiten acompanyament en l’assoliment de continguts escolars.

Per tercer curs consecutiu, l’Ajuntament d’Olèrdola ofereix a infants escolaritzats al municipi l’Espai Socioeducatiu. Gestionat per una empresa especialitzada, es tracta d’un recurs gratuït destinat a infants que necessiten acompanyament en l’assoliment dels continguts escolars. A més de reforç educatiu en les matèries impartides a l’escola, també s’ofereix berenar i activitats lúdiques. Anna Boada, regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, resumeix que el propòsit principal de l’Espai Socioeducatiu és “reforçar i acompanyar” aquests infants que necessiten suport i afegia que “la voluntat de l’Ajuntament és la d’oferir eines perquè tothom tingui les mateixes oportunitats”.
L’Espai Socioeducatiu s’organitza en dos grups diferenciats, un per cada escola del municipi. El de l’escola Circell de Moja es troba els dilluns i els dimecres a la tarda, en sortir de l’escola i fins les 7, al Centre Cívic La Xarxa. El grup de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta es troba també dues hores i mitja , en sortir de l’escola, els dimarts i dijous al Centre Cívic Gatzara.
L’Espai Socioeducatiu es va iniciar la darrera setmana d’octubre. El començaven 6 infants de l’escola Circell i 7 de l’escola Rossend Montané, per bé que es podria acabar ampliant fins a 9 infants per grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: