Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC celebra una jornada per parlar de les necessitats de futur en transport ferroviari

La Joventut Nacionalista de Catalunya té un grup de treball per plantejar les necessitats en infraestructures a la Vegueria Penedès.

L’objectiu és anar treballant informes sobre temes d’infraestructures que cal millorar a l’espai de la Vegueria, en temes com la fibra òptica o el transport públic per carretera. La primera reunió de treball s’ha celebrat aquest dissabte a la seu del PDeCAT de Vilafranca i tractava del transport per ferrocarril. Entre d’altres, com destaca el coordinador del grup de treball, Jordi Ramon, per reivindicar una línia orbital que uneixi Vilanova i Vilafranca.

En aquesta ocasió es va convidar, per parlar del tema, a Ricard Font, Secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Font va traslladar el missatge que en matèria ferroviària al Penedès hi ha dos elements a tenir en compte especialment en el futur. Un és millorar la comunicació cap a Tarragona i l’altre és acostar el Penedès i Garraf cap a l’Anoia.

Veient la manca d’inversions en rodalies que ha patit la Catalunya autonòmica, Font reivindica la defensa d’una república Catalana que tingui més en compte les necessitats de transport pel nostre país.

JNC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: