Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un inversor de fora de la família ha adquirit part de les accions de les caves Juvé & Camps

En un comunicat de l’empresa s’explica que el passat divendres, 27 d’octubre, es va fer efectiva la reorganització de la estructura accionarial del Grup Juvé & Camps.

El reajustament en la titularitat de l’empresa de Sant Sadurní es produeix arran de que alguns accionistes del grup familiar decidissin deixar de formar part del mateix per emprendre nous projectes personals i professionals.

Joan Juvé Santacana, actual president del grup, que ha liderat el conjunt empresarial durant aquestes últimes dècades, i la seva filla Meritxell Juvé Vaello, quarta generació de l’empresa familiar i actual consellera delegada, seguiran al front de la companyia mantenint tant les seves funcions com la seva participació accionarial. Tanmateix, fruit del reajustament s’ha donat entrada a un nou soci per afermar i donar continuïtat al projecte. Per la seva part, l’equip directiu actual seguirà desenvolupant les funcions que han situat a la companyia com una de les empreses més representatives del sector.

Segons el comunicat de l’empresa, tot això permetrà consolidar l’estructura actual del projecte iniciat al 1921, que ha situat a la companyia al capdavant del lideratge dels elaborats de Gran Reserva. Amb un clar objectiu de continuïtat en la dinàmica de la gestió de les diferents empreses del grup, l’acord familiar resultant permetrà preservar els valors tradicionals de les marques del grup empresarial, reforçant la seva vocació internacional i el seu posicionament en el mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: