Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressen a presó els autors de dos robatoris amb força interior de domicili a l’Alt Penedès

Els Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès van detenir tres homes albanesos, de 25, 34 i 57 anys i veïns de Calafell com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicili al municipi de Vilobí.

Els fets van succeir el dia, el 16 de novembre, quan els agents van tenir coneixement que s’havia produït dos robatoris amb força interior de dos domicilis del municipi de Vilobí. Els autors havien forçat les finestres dels domicilis i s’havien endut joies, rellotges, aparells electrònics i diners en efectiu.

Immediatament els agents van realitzar una recerca els van detenir com a presumptes autors dels robatoris amb força i els van traslladar a dependències policials. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

En una altra actuació, agents dels Mossos van detenir quatre homes espanyols, entre els 20 i els 24 anys, i veïns de l’Alt Penedès i el Baix Penedès com a presumptes autors d’un robatori amb força en una masia de Sant Martí Sarroca.

La investigació es va iniciar el mes de juliol amb la denúncia per part del propietari d’una masia del robatori amb força al seu interior.

Finalment, el 16 i el 20 de novembre van detenir als quatre joves, amb antecedents de la mateixa tipologia delictiva, a Vilafranca. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: