Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gran gala del vi del Most Festival reflexiona sobre el canvi climàtic

El documental francès ‘Saving wine (Le vin en ebullition)’ protagonitzava divendres a la nit la gran gala del vi del Most Festival.

Durant la vetllada es va presentar en primer lloc el país convidat, Uruguai, que és present al festival a través de la projecció de material audiovisual divers i tastos i maridatges amb vins d’allà.

Després tenia lloc la projecció del documental ‘Saving wine’, un treball que, en menys d’una hora, exposa i respon a alguns dels interrogants que genera el canvi climàtic i com l’ha d’afrontar la viticultura.

La periodista Ruth Troyano, també membre del jurat de la Secció Collita, era l’encarregada de conduir l’acte.

Com a jurat, Troyano destacava la qualitat i diversitat dels 38 treballs que s’han presentat a la secció Collita.

La regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca M. Dolors Rius va assistir a la gala. Poc abans que comencés explicava que el Most és una mostra més del pes que té el vi en la personalitat de Vilafranca i el Penedès.

El Most continua aquesta setmana amb les tres sessions de curtmetratges del Brot, més projeccions de Collita i Gran Reserva, el Most als cellers i altres activitats paral·leles. El festival es clourà diumenge amb els lliuraments dels premis de les seccions Brot i Collita, i els premis Most al periodista Jaume Figueras i l’actor Francesc Orella.

La projecció de ‘Tierra firme’, la pel·lícula que clou el festival, comptarà amb la presència del seu director, Carlos Marqués-Marcet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: