Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Formació sobre recursos humans a una dotzena d’empreses

L’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació han fet una acció formativa per al sector empresarial amb la participació d’una dotzena d’empreses.

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona van organitzar la setmana passada un curs adreçat a les empreses del territori, que duia el títol “Eines per una selecció de personal eficient”.

La formació, que va tenir lloc a l’edifici de l’Enològica, tenia per objectiu proporcionar eines i tècniques per a la selecció de personal que permetessin als professionals de Recursos Humans prendre decisions encertades a l’hora de seleccionar personal i dur a terme una gestió eficient dels processos selectius. Al curs, que va tenir una durada de 5 hores, hi van assistir un total de 13 empreses de la comarca de l’Alt Penedès de diferents sectors econòmics, que el van valorar molt positivament, atès que van poder compartir i exposar situacions reals i incidir en les dificultats en què es troben en el moment de realitzar processos de selecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: