Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP reprova la “repressió política promoguda per l’estat espanyol”

La Federació Empresarial del Gran Penedès parla d'”episodis de persecució i assetjament a la llibertat d’expressió i als drets més inherents a un estat democràtic”.

La Federació Empresarial del Gran Penedès ha emès un comunicat en el qual afirma que “respecta la diversitat de maneres de pensar de les persones vinculades al seu mapa associatiu i procura no contravenir els fonaments estatutaris de l’entitat, tant o més pel que fa a la pluralitat ideològica”.

El comunicat continua dient que “en una conjuntura política en la què es palesen episodis de persecució i assetjament a la llibertat d’expressió i als drets més inherents a un estat democràtic” i la “menyspreança vers les institucions del país”, la FEGP fa constar la total reprovació
“del seguit d’actuacions orquestrades des de l’estat espanyol per incriminar i empresonar aquells que han manifestat el seu parer i que han estat conseqüents amb les seves idees”.

A més, la FEGP diu al comunicat que fa costat als empresaris i directius que “no poden abandonar les seves responsabilitats dins de les seves organitzacions i que alhora han de ser coherents amb la seva manera de pensar”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: