Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC segueix la campanya de recollida de cartes de suport als presos polítics

Els republicans n’exigeixen la llibertat immediata

Des de la presó, els presos polítics reben molt poca informació del que passa a Catalunya. Una de les formes que tenen per mantenir el pols al que succeeix al país, és a partir de les cartes de milers i milers de ciutadans els hi envien, un fet que agraeixen molt.

És per aquest motiu que des d’ERC Vilafranca divendres es va tornar a organitzar una recollida massiva de cartes adreçades a l’Oriol Junqueras, als Jordis o a la resta de consellers empresonats per mostrar-los el seu suport, la seva estima i per exigir el seu alliberament.

Des d’ERC s’apunta que seguiran recollint cartes en totes les parades que el partit organitza durant la setmana per mostrar el suport ciutadà que té el govern legítim de Catalunya, un govern que ha de ser restituït a les properes eleccions al Parlament i per aconseguir-ho, apunten els republicans, cal una majoria de les forces independentistes.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: