Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres s’inaugura l’exposició antològica del pintor vilafranquí Colomer Pagès

Aquest divendres a les vuit del vespre tindrà lloc a la capella de Sant Joan la inauguració de la mostra antològica del pintor Colomer Pagès.

Amb el títol ‘Cinc dècades, cinc espais’, l’artista vilafranquí Raimon Colomer Pagès presenta una extensa mostra de les cinc dècades vitals que ha dedicat a la pràctica pictòrica. Colomer Pagès ofereix en aquesta exposició retrospectiva un conjunt d’una quarantena d’obres en diferents formats. Totes elles, llevat d’alguns dibuixos inicials, realitzades en oli sobre tela.

L’exposició de la capella estarà, doncs, distribuïda per aquestes cinc dècades que el pintor vol mostrar d’una manera conjunta per tal de visualitzar retrospectivament el seu treball.

L’exposició romandrà oberta al públic fins al 30 de desembre, tancant així la programació estable d’exposicions produïdes per l’Ajuntament de Vilafranca d’aquest 2017 a la capella de Sant Joan. Els horaris de visita són de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.

La inauguració comptarà amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi i anirà a càrrec de l’editor i historiador de l’art, Ramon Nadal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: