Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts in fraganti dos lladres quan estaven robant en una masia a Vilobí del Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir, el dijous de la setmana passat, dos homes espanyols de 20 i 30 anys i veïns de Sant Martí Sarroca i Torrelles de Foix .

Els fets van passar el mateix dia quan agents de la comissaria de Vilafranca, que es trobaven a Vilobí, van observar dos homes, un d’ells a l’interior d’un vehicle i un altre al costat d’un contenidor d’escombraries, que en veure la presència policial, va començar a mirar contínuament el seu interior tot i que es trobava buit, actitud que va aixecar les sospites dels agents.

Els agents es van apropar, van observar un aparell d’aire condicionat, nou i totalment embalat, als seients posteriors del turisme i, davant les respostes incongruents sobre la seva procedència, van decidir escorcollar el vehicle i les rodalies.

Els agents van observar que la porta de la tanca perimetral d’una masia que es trobava al costat, estava oberta i també van comprovar que una de les portes d’un magatzem havia estat forçada amb una puntada de peu. Així mateix, van observar unes petjades recents que corresponien amb la sola de les sabates esportives que portava un dels dos individus.

Finalment davant de tots aquests indicis els agents els van detenir com a presumptes autors del robatori amb força a l’interior de la masia.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: