Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Derrumband farà reviure la música de Gato Pérez aquest diumenge a l’Auditori

Aquest diumenge 26 de novembre, a les 7 de la tarda, continua la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb Derrumband per presentar el seu nou disc “A Barcelunya”.

Després d’una dècada dalt dels escenaris, i amb dos discs a les espatlles, els penedesencs Derrumband han engegat una nova aventura, “A Barcelunya”. Es tracta de la revisió i actualització del disc de Gato Pérez “Flaires de Barcelunya” editat l’any 1983. L’únic disc íntegrament en català que va fer Gato Pérez, d’homenatge a Barcelona i al seu entorn.
L’aventura s’ha materialitzat amb un verkami d’èxit i amb una posada en escena preparada, amb molta cura, al Teatre Cal Bolet.
L’espectacle es va estrenar al Festival Tradicionàrius, el passat mes de març, i ens el presenten ara a l’Auditori Municipal amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet i la participació de Rafalito Salazar, Dani Txarnego, Carles Belda i Manel Joseph com a artistes convidats.
En relació amb aquest concert, fins al 30 de novembre la Biblioteca Torras i Bages exhibirà de manera destacada una mostra bibliogràfica de la rumba. Es podran consultar llibres, cd’s i altres materials d’aquest gènere musical.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: