Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà a la tarda s’inaugura la Fira de Santa Llúcia

Eestarà situada a la rambla Nostra Senyora fins al 17 de desembre.

Aquest any destaca com a novetat la instal·lació de casetes de fusta per part de totes les parades. Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Vilafranca treballa per impulsar una millora qualitativa de la fira, que  es pot observar sobretot en la imatge.

La fira compta amb parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com  parades d’artesania.

La fira comptarà amb moltes activitats. Tal i com ja és tradició, s’oferiran tallers per a infants cada dia a càrrec de Mel del Castell de Penyafort, Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, Tastets de Fang, Taller de la Cuca, Germinova i Darte Activitat. Els tallers són de temàtica nadalenca i s’utilitzen materials diversos: fusta, cera natural d’abella, fang, jumping clay, elements florals, goma eva, etc. Els infants es podran endur la peça que hagin creat.

A més a més, s’ofereixen altres activitats paralel.les, com actuacions musicals, o English storytime.

L’Associació de Firaires de Nadal de Vilafranca també ha organitzat diverses activitats de dinamització que tindran lloc a la fira.

La programació es podrà consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca, que recull tota la programació d’actes de les festes nadalenques a la Vila, a www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: