Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació del municipi uruguaià de Canelones rebuda a l’Ajuntament i participarà al Most

L’Alcalde Pere Regull, i la regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse Arroyo, han rebut aquest dijous al migdia una delegació de 15 persones provinents del departament de Canelones.

Aquesta visita s’emmarca en un projecte de cooperació amb VINSEUM coincidint amb el Most Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava.
L’objectiu d’aquesta visita es poder participar activament dins de l’agenda programada d’aquest festival. Així mateix el Festival obrirà espais per a presentar films, tasts, menjars, peces històriques, entre d’altres productes i recursos que identifiquen la cultura vitivinícola d’Uruguai.
El Festival serà una oportunitat important que tindrà Uruguai per a comunicar la seva història vitivinícola i poder potenciar el reconeixement internacional de la seva marca i els seus productes enoturístics.
La regidora Montse Arroyo ha dit que l’estada de la delegació de Canelones és una oportunitat per aprendre els uns dels altres i copsar les sinergies que es produeixen en el sector públic i empresarial en l’àmbit de la promoció, la comercialització i l’enoturisme. I fer-ho dins del marc del Vinseum i el Most és una bona manera.
Per la seva banda, Pere Regull ha dit que, per a les regions vitivinícoles, la vinya és el que ens dóna personalitat i marca la diferència.
Considerava també què un fet positiu de la globalització és que es pot intercanviar coneixements entre les regions vitivícoles d’arreu del món.
Des de la delegació uruguaiana, el coordinador del projecte, Juan Carvajal, destacava aquests cinc anys de treball conjunt amb Vilafranca que els han permès avançar molt en tot el que te a veure en l’enoturisme. Carvajal destacava que de les 2 bodegues que treballaven l’enoturisme a les hores, s’ha passat a les 10 que han vingut en aquesta visita.
Recordem que Uruguai és el país convidat en aquesta edició del most, i que aquests dies en el marc del festival es podran degustar vins i es projectaran algunes produccions cinematogràfiques uruguaianes relacionades amb el món del vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: