Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Sant Martí desqualifica els regidors socialistes que han abandonat el govern

En un comunicat la CUP exposa que manté el coratge, la valentia i les ganes de treballar pel municipi des del principi d’aquesta legislatura.

Però també la política nacional afecta i repercuteix en la política municipal. El comunicat assenyala que la República Catalana es mereix el recolzament, solidaritat i lleialtat al govern perseguit, empresonat i humiliat per part d’una justícia espanyola polititzada pel govern espanyol del PP amb el suport i complicitat de Ciutadans i del PSC.  També expliquen que al 2015, quan per part de la l’assemblea local de la CUP es va acceptar formar part del govern amb ERC i la marca blanca del PSC- Movem St. Martí, van prendre decisions difícils d’assumir per uns i altres. La CUP va entendre l’excepcionalitat del moment i de les circumstàncies, va anteposar el sentit col·lectiu i de poble al de partit, i això va fer acceptar, amb molt de debat intern, el govern municipal d’esquerres amb ERC, i el PSC. Des de la CUP consideren que el compromís verbal dels socialistes a l’inici de legislatura a no obstaculitzar el posicionament del govern municipal en temes de política nacional ha quedat entredit, amb l’abandonament de les seves responsabilitats de govern per motius partidistes s’han fet evidents i evidencien una gran falta de sentiment de poble i del respecte i reconeixement a la diversitat política i ideològica al municipi. Segons la CUP, la seva paraula ha quedat tan devaluada com el partit al que representen i es fa evident la seva poca credibilitat del sentit de poble i el del treball col·lectiu per a tots les veïns del municipi.

Finalment l’assemblea local de la CUP apunta que no fallarà al mandat recollit de les urnes el passat 2015 donant suport, forces i ànims als seus representants al govern municipal, com també als companys de govern d’ ERC per seguir i mantenir aquest govern amb tota la dignitat i pluralitat com fins ara.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: