Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cicle de caminades per a gent gran anirà fins a l’ermita de Penyafel

El cicle de caminades per a gent gran anirà fins a l’ermita de Penyafel

L’Ajuntament de Vilafranca organitza una nova caminada del cicle de caminades adreçades a la gent gran.

Aquest cicle de caminades es porta a terme de novembre a juny, amb l’objectiu de fomentar l’afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.
Per poder assistir a les caminades és requisit indispensable portar el carnet blanc. No cal inscripció prèvia. Els monitors, però, apuntaran les dades dels assistents, noms, DNI i telèfon.
La propera sortida és dimarts 14 de novembre, amb una caminada l’ermita de Penyafel. Seran uns 9 km. aproximadament. El lloc de trobada és el parc de Sant Salvador, davant de l’Hotel Domo, i se sortirà a les 9 del matí.
Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables.
Cal tenir en compte portar gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla i no bosses de mà. Per esmorzar hi haurà botifarra a un preu de 4 euros. Qui vulgui, però, es pot portar l’esmorzar de casa. Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines administratives de la Regidoria d’Esports de Vilafranca, al Complex Aquàtic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: