Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han tornat a brindar una diada històrica per Tots Sants

D’entrada els Verds van apostat pel 3de10fm que no descarregaven des de Sant Fèlix.

Va pujar un pèl bellugadís però sempre sota control, amb un gran folre i manilles. A la baixada, sortida ràpida de la canalla i el tronc defensant-lo però sense que en cap moment perillés. És el tercer de l’any i l’única colla que l’ha descarregat aquest any.

A continuació van seguir amb el programa previst i van oferir potser la millor torre 8 sense folre descarregada del seu historial. Es va carregar i descarregar pràcticament sense passar per cap moment d’angúnia. Ha estat la tercera de l’any.

Descartat el 4de9 sense folre van triar un castell insígnia de la colla, el 3de9f i agulla que van haver de treballar fins a coronar l’estructura del 3. Un cop van deixar el pilar lliure no van tenir més problemes.

Amb tota la feina feta només quedava rematar l’exhibició amb el pilar de 8, però en un primer intent es va ensorrar pel folre durant la pujada de la sisena. Pocs minuts després hi van tornar per descarregar-lo i repetir la millor diada de la història.

Els Verds van homenatjar la canalla després de l’ensurt del passat dissabte a Sant Cugat i van dedicar l’actuació a la Soraya, que es recupera amb normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: