Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han actuat dins de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona

Els Castellers de Vilafranca han tingut aquest diumenge el privilegi de bastir castells a l’interior de l’edifici de Gaudí més emblemàtic i el més icònic de la ciutat de Barcelona.

Els vilafranquins han participat a la cerimònia del setè aniversari de la dedicació de la basílica de la Sagrada Família i han completat un 3 de 8, un 3 de 6 net i quatre pilars de quatre sota les torres centrals que han de coronar l’obra.

Els vilafranquins han aixecat sis castells simultanis per simbolitzar les 6 torres. Tot i que la intenció inicial de la colla era realitzar almenys un castell de 9 pisos, per motius de seguretat i de protocol han fet el 3de8, com a castell més alt per simular la torre de Jesús que tindrà 172 metres d’alçada, el 3de7 pels 140 metres de la torre de Maria i 4 pilars de 4, representant els 135 metres de les 4 torres dels evangelistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: